Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ
Από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025 τίθεται σε λειτουργία η νέα δυνατότητα κοινοποίησης των μηνιαίων ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων στη Θυρίδα Πολίτη (my.gov.gr), μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας: Εκτύπωση Μηνιαίου Ενημερωτικού Σημειώματος Κύριας (ή/και Επικουρικής) Σύνταξης, https://apps.e-efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.
Πλέον, κάθε συνταξιούχος που εισέρχεται στην παραπάνω υπηρεσία, για να αναζητήσει τα ενημερωτικά του σημειώματα, έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί την κοινοποίησή τους στη Θυρίδα του στο Gov.gr, αποκτώντας έτσι άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα ενημερωτικά του σημειώματα, καθώς και εύκολη κοινοποίηση ή αποθήκευση για προσωπική χρήση ή για χρήση σε άλλες υπηρεσίες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ και της διαρκούς προσπάθειας για την παροχή πιο άμεσων, εύχρηστων και ψηφιακά προσβάσιμων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες.
Η Διοίκηση και τα στελέχη του e-ΕΦΚΑ, με την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνεχίζουν να εργάζονται με συνέπεια και προσήλωση για έναν φορέα πιο αποτελεσματικό, σύγχρονο και φιλικό, μειώνοντας παράλληλα το διοικητικό κόστος και ενισχύοντας τη διαφάνεια και την αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων Α.Ε.: Δεν δημοσίευσε εμπρόθεσμα οικονομικές καταστάσεις 2024
- Σε ΚΑΡΜΕΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μετονομάστηκε η «Καράτζη Ανανεώσιμες» μετά το συνεταιρισμό με Metlen
- Αλλη μία νέα εταιρεία από τον όμιλο Aktor για αποθήκευση ενέργειας
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








