Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ
Από την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025 τίθεται σε λειτουργία η νέα δυνατότητα κοινοποίησης των μηνιαίων ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων στη Θυρίδα Πολίτη (my.gov.gr), μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας: Εκτύπωση Μηνιαίου Ενημερωτικού Σημειώματος Κύριας (ή/και Επικουρικής) Σύνταξης, https://apps.e-efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.
Πλέον, κάθε συνταξιούχος που εισέρχεται στην παραπάνω υπηρεσία, για να αναζητήσει τα ενημερωτικά του σημειώματα, έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί την κοινοποίησή τους στη Θυρίδα του στο Gov.gr, αποκτώντας έτσι άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα ενημερωτικά του σημειώματα, καθώς και εύκολη κοινοποίηση ή αποθήκευση για προσωπική χρήση ή για χρήση σε άλλες υπηρεσίες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ και της διαρκούς προσπάθειας για την παροχή πιο άμεσων, εύχρηστων και ψηφιακά προσβάσιμων υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες.
Η Διοίκηση και τα στελέχη του e-ΕΦΚΑ, με την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συνεχίζουν να εργάζονται με συνέπεια και προσήλωση για έναν φορέα πιο αποτελεσματικό, σύγχρονο και φιλικό, μειώνοντας παράλληλα το διοικητικό κόστος και ενισχύοντας τη διαφάνεια και την αποδοτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jumbo: Στο 4,81% μειώθηκε η συμμετοχή της New World Fund
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με ήπια κέρδη – Εκτίναξη 9% για την Anglo American
- ΗΠΑ: Alert από 911.000 λιγότερες θέσεις εργασίας έως τον Μάρτιο του 2025
- Εθνική Τράπεζα: Call option για πράσινο ομόλογο λήξης το 2026
- Ουκρανία: Υπέβαλε αίτημα για νέα χρηματοδότηση από το ΔΝΤ
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Πτώση 5,1% στα 92,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Η Τουρκία στους «4» του Eurobasket με τριπλ νταμπλ του Σενγκούν και τραυματισμό Τσέντι Όσμαν
- Ισραηλινά πλήγματα κατά της Χαμάς στο Κατάρ προκαλούν διεθνείς αντιδράσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις