Ελλάδα

e-Καταναλωτής: Αναβαθμίστηκε η πλατφόρμα – Τι περιλαμβάνει

Περιλαμβάνει 3.000 βασικά και ταχυκίνητα καταναλωτικά αγαθά δίνοντας τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών ανά σούπερ μάρκετ

Η αναβαθμισμένη νέα πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, χρήστες του Διαδικτύου, ώστε να συγκρίνουν τιμές και να κάνουν τις αγορές τους σε πιο συμφέρουσες τιμές από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που τις προσφέρει.

Η πλατφόρμα παρέχει στον καταναλωτή τη δυνατότητα διαφανούς σύγκρισης τιμών σε – επί του παρόντος- 3.000 βασικά και ταχυκίνητα καταναλωτικά αγαθά. Ακολούθως δίνεται η δυνατότητα ανεύρεσης του φθηνότερου καλαθιού με κριτήριο τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Μέσω του χάρτη που υπάρχει στην πλατφόρμα, ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται πλησίον του τόπου διαμονής του, πριν ξεκινήσει τις αγορές. 

Η πηγή άντλησης των τιμών των προϊόντων είναι το κεντρικό eshop κάθε αλυσίδας και ενδεχομένως να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις σε σχέση με το φυσικό κατάστημα. Οι τιμές ενημερώνονται καθημερινά στις 10:00. Μέσα σε λίγα 24ωρα θα είναι ολοκληρωμένες και οι εκδόσεις για κινητά και tablets.

Μπείτε στην πλατφόρμα ΕΔΩ

Στον πίνακα 1 της πλατφόρμας e-katanalotis παρακολουθούμε τη σύγκριση τιμών μεταξύ 5 διαφορετικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ ενός καλαθιού που περιλαμβάνει τα ίδια ακριβώς 10 προϊόντα.

Στον πίνακα 2 της πλατφόρμας e-katanalotis παρακολουθούμε τη σύγκριση τιμών μεταξύ 5 διαφορετικών αλυσίδων ενός καλαθιού που περιλαμβάνει τα ίδια ακριβώς 20 προϊόντα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελλάδα

close menu