Η εξέλιξη αυτή έρχεται αφότου η αεροπορική εταιρεία Wizz Air και ο όμιλος Lufthansa ανακοίνωσαν νωρίτερα την επανέναρξη των δρομολογίων τους προς το Ισραήλ
Η βρετανική αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε ότι από 1η Ιουνίου θα πραγματοποιεί ξανά δρομολόγια από και προς το Ισραήλ, τα οποία είχαν ανασταλεί πέρυσι τον Απρίλιο, όταν το Ιράν εξαπέλυσε την πρώτη του απευθείας επίθεση προς την χώρα, μεταδίδουν οι Times of Israel.
Συγκεκριμένα η EasyJet τόνισε ότι θα πραγματοποιεί 38 πτήσεις κάθε εβδομάδα από και προς το Ισραήλ με αφετηρία-τέρμα το Λονδίνο, τη Γενεύη, το Άμστερνταμ, το Μιλάνο, το Βερολίνο, τη Βασιλεία και τη Νίκαια.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται αφότου η αεροπορική εταιρεία Wizz Air ανακοίνωσε πως ξαναρχίζει το δρομολόγιο Λονδίνο-Τελ Αβίβ αυτή την εβδομάδα. Αντίστοιχη απόφαση έλαβε τέλος και ο όμιλος Lufthansa, οι εταιρείες του οποίου πρόκειται να ξαναρχίσουν τις πτήσεις από το Ισραήλ την 1η Φεβρουαρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις