Εγραψε στο Truth Social ότι η μεγάλη Εμπορική Συνάντηση στην Ευρώπη ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Αισιόδοξος δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τη συνάντηση που είχαν στην Ισπανία Αμερικανοί και Κινέζοι αξιωματούχοι για να συζητήσουν θέματα δασμών, κυρώσεις στη Ρωσία και το μέλλον του TikTok.
«Η μεγάλη Εμπορική Συνάντηση στην Ευρώπη ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Θα ολοκληρωθεί σύντομα. Επιτεύχθηκε επίσης συμφωνία για μια “συγκεκριμένη” εταιρεία που οι νέοι στη χώρα μας ήθελαν πολύ να σωθεί. Θα είναι πολύ χαρούμενοι! Θα μιλήσω με τον Πρόεδρο Σι την Παρασκευή. Η σχέση παραμένει πολύ ισχυρή!!!», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο Truth Social, μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στις επιχειρήσεις του.
Ουσιαστικά στο μήνυμα αναφέρει ότι οι εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας στην Ευρώπη είχαν πολύ θετική εξέλιξη, προαναγγέλλει συμφωνία που «σώζει» κάποια εταιρεία αγαπητή στους νέους (δεν την κατονομάζει), λέει ότι θα συνομιλήσει με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ την Παρασκευή και υπογραμμίζει ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας «παραμένουν πολύ ισχυρές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χριστουγεννιάτικο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών στο Ecali Club (φωτό)
- Ζελένσκι: Έκκληση για χρήμα στους ευρωπαίους
- ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στη Βόρεια Καρολίνα – Aναφορές για νεκρούς
- Στη φυλακή ο λογιστής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Τα αμετάβλητα επιτόκια της ΕΚΤ έφεραν κέρδη
- Alpha Bank: Επικεφαλής investment banking ο Γιώργος Λινάτσας
- Κώτσηρας: Η ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο αφορά μη εξυπηρετούμενα και εξυπηρετούμενα
- QnR: Από 23 Δεκεμβρίου η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









