Έως τις 3 Δεκεμβρίου 2025
Έως τις 3 Δεκεμβρίου 2025 διαρκεί η μεγάλη εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, με στόχο τη στήριξη του φορέα «Αγία Άννα», μιας δομής που επί δεκαετίες επιτελεί σταθερά και ουσιαστικά έργο φιλοξενίας και φροντίδας ανήλικων κοριτσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να συμμετάσχουν σε μια οργανωμένη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, που υλοποιείται μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του φορέα.
Το Ίδρυμα «Αγία Άννα»
Εδώ και πάνω από μισό αιώνα, η Στέγη Κοριτσιού “Αγία ‘Αννα” φιλοξενεί ανήλικα ως επί το πλείστον κορίτσια, που ανήκουν στο πρόγραμμα Κλειστής Περίθαλψης, με εισαγγελική εντολή, έως την επανένταξή τους στο οικογενειακό περιβάλλον ή την αποκατάστασή τους μέσω αναδοχής ή υιοθεσίας. Πρόκειται για έναν εμβληματικό για την Κηφισιά φορέα, μια δομή με αποδεδειγμένη συνέπεια στο έργο της επί σειρά δεκαετιών.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Συσπειρώνει τους εμπόρους και τους επαγγελματίες των τριών αυτών περιοχών που διοικητικά ανήκουν στον Δήμο Κηφισιάς, και αναπτύσσει οργανωμένη δράση για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την ανάδειξή τους ως επιχειρηματικών προορισμών, παρέχει σημαντικά εργαλεία και γνώση στα μέλη του και δημιουργεί
δίκτυα στήριξης και συνεργασίας μεταξύ των μελών.
Με αφορμή τη δράση, η Πρόεδρος του Δ.Σ., Εριφύλη Γαλλή, δήλωσε: «Οι επαγγελματίες της περιοχής μας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι προσφέρουν είτε από το περίσσευμα είτε και από το υστέρημά τους. Η δύναμή μας βρίσκεται στην συλλογικότητα – και το να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο για τα παιδιά που χρειάζονται στήριξη εδώ και τώρα, μας κάνει περήφανους.»
Βρείτε τη λίστα με τα είδη που συγκεντρώνονται και όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θετικός σε κοκαϊνη ο Νικ Κύργιος και προσωρινός αποκλεισμός από το τένις
- Λαγκάρντ: Η Ευρώπη ενώπιον της δεύτερης ψηφιακής επανάστασης
- Ξεκινούν οι εγγραφές επιτυχόντων από το Παράλληλο Μηχανογραφικό στις ΣΑΕΚ της ΔΥΠΑ
- Η Ευρώπη παρήγαγε 3,44 δισ. λίτρα παγωτού το 2025 – Η Γερμανία πρώτη στην παραγωγή
- Ελληνικής έμπνευσης η πρώτη πλατφόρμα που ενοποιεί gaming και retail
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Τραπεζικές πιέσεις οδηγούν τον Γενικό Δείκτη χαμηλότερα
- Eurostat: Στο 2,9% ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη και στο 3% στην ΕΕ τον Ιούλιο
- ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ 20 – 08 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







