Στο πλαίσιο της εμπλοκής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, η IDEAL Holdings έχει δεσμευτεί να επιδιώξει επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) επένδυσε 15 εκατ. ευρώ στο πενταετές ομόλογο που εκδόθηκε από την IDEAL Holdings, συνολικής αξίας 100 εκατ. ευρώ.
Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, η IDEAL Holdings είναι μια ελληνική επενδυτική εταιρεία που ειδικεύεται σε εξαγορές μεσαίου μεγέθους και αναπτυξιακές επενδύσεις κεφαλαίου και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας εκτείνεται επί του παρόντος σε τρεις τομείς: πολυκαταστήματα (συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών πολυκαταστημάτων Attica), τεχνολογία πληροφοριών (IT, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και των υπηρεσιών εμπιστοσύνης) και τη μεταποίηση.
Τα έσοδα του ομολόγου θα κατευθυνθούν για την αναχρηματοδότηση ενός δανείου που συνήφθη για τη χρηματοδότηση της εξαγοράς της επιχείρησης πολυκαταστημάτων, την αποπληρωμή υφιστάμενου τραπεζικού χρέους και την υποστήριξη μελλοντικών εξαγορών.
Στο πλαίσιο της εμπλοκής της EBRD, η IDEAL Holdings έχει δεσμευτεί να επιδιώξει επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με δυναμικότητα παραγωγής τουλάχιστον 3 MWp για την κάλυψη μεγάλου μέρους των ετήσιων ενεργειακών αναγκών του παραγωγικού της τμήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λίφτινγκ 109 εκατ. ευρώ για τους παλαιότερους συρμούς του Μετρό
- Δικαστική έγκριση στον συμβιβασμό – μαμούθ των 1,5 δισ. δολαρίων για την Anthropic
- TORA Direct: Μειωμένες επιδόσεις
- Επίθεση 60χρονου με μαχαίρι σε ζευγάρι τουριστών στην Ακρόπολη (Βίντεο)
- «Καμπανάκι» από αυτοδιοίκηση και φορείς για το νομοσχέδιο για νερά του ΥΠΕΝ: Ζητούν αλλαγές πριν φτάσει στη Βουλή
- Στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων το πολυνομοσχέδιο για την πολιτιστική κληρονομιά
- Εκτοξεύτηκαν στα 3,7 δισ. ευρώ τα φέσια του Δημοσίου σε ιδιώτες και αγορά
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








