Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας,
Στην Αθήνα έφθασαν οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ τους για το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, στο Σύνταγμα.
Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας, οι οποίοι συναντήθηκαν λίγο πριν τις 12:00 στα διόδια των Αφιδνών με το κονβόι των τρακτέρ που αναχώρησε από το Κάστρο Βοιωτίας.
Λίγο μετά τις 13:00 στα διόδια ενώθηκαν μαζί τους και τα τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα από τη Θήβα, το Σχηματάρι και από άλλες περιοχές, ενώ τα πούλμαν που ξεκίνησαν από Αλεξανδρούπολη έως και το Κάστρο Βοιωτίας ανέρχονται σε 60.
Στα Μέγαρα ήταν το σημείο συνάντησης για τους αγρότες από τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους αναμένεται να διανυκτερεύσουν απόψε στην Πανεπιστημίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηνωμένο Βασίλειο: Ο ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε στο 3,4% τον Μάιο
- Κίνα: Αύξηση 5,8% κατέγραψε η βιομηχανική παραγωγή το Μάιο
- Public: Πώς κάνει είσοδο στον τομέα της διαδικτυακής εκπαίδευσης
- Πτωτικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
- ΣΕΕΝ: Η παράνομη συνδικαλιστική δράση της ΠΕΝΕΝ ταλαιπωρεί εκατοντάδες επιβάτες
- Π. Μουρτοπάλλας: Ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Φωτοβολταικών ιδρύει εταιρεία αποθήκευσης ενέργειας
- Starlink: Το δορυφορικό σύστημα του Μασκ παίρνει άδεια λειτουργίας στην Ινδία
- Ανδριόπουλος (Dimand): «Μας ενδιαφέρει η κατοικία», προς πώληση Μινιόν, Πύργος Πειραιά και κτίριο στα Πατήσια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις