"Με αστείρευτη υπομονή και επιμονή στο επιχειρηματικό του όραμα, κατάφερε να δημιουργήσει την ΕΛΤΟΝ"
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών την Παρασκευή 30 Μαΐου ο ιδρυτής της ΕΛΤΟΝ, Νέστορας Παπαθανασίου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, τονίζεται ότι ο Νέστορας Παπαθανασίου, με αστείρευτη υπομονή και επιμονή στο επιχειρηματικό του όραμα, κατάφερε να δημιουργήσει την ΕΛΤΟΝ, μία δυναμική εταιρεία με εξωστρέφεια, οδηγώντας την στην κορυφή της Ελλάδας και ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας χημικών α υλών της Ευρώπης.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Με βαθιά θλίψη τα μέλη της οικογένειας Παπαθανασίου καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της ΕΛΤΟΝ, αποχαιρετούν τον Ιδρυτή της Νέστορα Παπαθανασίου που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 30 Μαΐου, σε ηλικία 84 ετών.
Ο Νέστορας Παπαθανασίου, έχοντας αστείρευτη υπομονή και επιμονή στο επιχειρηματικό του όραμα, κατάφερε να δημιουργήσει μία δυναμική εταιρεία με εξωστρέφεια, οδηγώντας την ΕΛΤΟΝ στην κορυφή της Ελλάδας και ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας χημικών α υλών της Ευρώπης.
Ο δυναμισμός του ως επιχειρηματίας και η απλότητά του ως άνθρωπος υπήρξαν και συνεχίζουν να παραμένουν, καθημερινό παράδειγμα για κάθε εργαζόμενο στις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΤΟΝ.
Η αξία που έδινε πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα θα μείνει παρακαταθήκη για την συνέχιση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και του Ομίλου.
Όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΛΤΟΝ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ελένη και τις κόρες του Παναγιώτα, Αλκηστη και Ηλέκτρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπεγράφη η συμφωνία για τη Γάζα από ΗΠΑ, Κατάρ, Αίγυπτο, Τουρκία – Τραμπ: «Αυτό χρειάστηκε 3.000 χρόνια»
- Στη φυλακή από τις 21 Οκτωβρίου ο Νικολά Σαρκοζί
- Πιερρακάκης στη Βουλή: Αύξηση του ΑΕΠ 2,2% το 2025 και 2,4% το 2026
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη στη σκιά της εκεχειρίας στη Γάζα
- Alpha Bank: Αγορά 2,032 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 7,64 εκατ. ευρώ
- Mevaco: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Ιωάννης Μπρούτζος
- Alter Ego: Στις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
- Ακρίτας: Μετατροπή 14,1 εκατ. προνομιούχων μετοχών σε κοινές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις