Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Τράπεζας κατά 150 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της τράπεζας Ιωάννη Μάτση.
Συγκεκριμένα, κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, όλοι οι μέτοχοι ψήφισαν υπέρ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 150 εκατομμύρια ευρώ, με το τελικό ποσοστό των μετοχικών ψήφων υπέρ να είναι το απόλυτο 100%.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν είτε με πληρεξουσίους αντιπροσώπους είτε αυτοπροσώπως μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν 151.442.811 μετοχές, δηλαδή 76,30% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί δέσμευση στο πλαίσιο της εξαγοράς του καλού χαρτοφυλακίου της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας καθώς η Ελληνική Τράπεζα θα απορροφήσει επίσης 1100 υπαλλήλους και 75 υποκαταστήματα, που θα προστεθούν στο δίκτυο 51 καταστημάτων που έχει ήδη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οδηγός Eurostat για πληθωρισμό: Στατιστικά για αρχάριους (και υπουργούς)
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία από Λαγκάρντ
- Οι 44 της νέας Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ
- Σοβαρά προβλήματα η Novo Nordisk με την καμπάνια του χαπιού αδυνατίσματος στις ΗΠΑ
- Ουρές για δωρεάν πίτσα σε καταστήματα της Αθήνας (video)
- Προβλήματα ποιότητας στα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων: Ραγίζουν πριν… λάμψουν
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 – Γνωστοποίηση Συναλλαγών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








