Αθλητισμός

Είναι «γκρίζος λύκος» o Φετίχ Τερίμ, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού;

Η ανάρτηση του καθηγητή Νίκου Μιχαηλίδη με φωτογραφία του Τερίμ, ο οποίος κάνει το σχήμα των γκρίζων λύκων

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν την απρόσμενη είδηση της πρόωρης λύσης του συμβολαίου με τον Σέρβο, προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον αναμορφωτή του Παναθηναϊκού με ελάχιστο μπάτζετ, με βαριές κουβέντες που δεν γράφονται κατά του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Ηταν ένα σοκ για τον κόσμο.

Για το νέο προπονητή Φετίχ Τερίμ, η υποδοχή ήταν ουδέτερη με εξαίρεση τον καθηγητή Νίκο Μιχαηλίδη. Ο Νίκος Μιχαηλίδης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Τουρκία και έχει άποψη για πρόσωπα και πράγματα.

Σε ανάρτησή του στο X αναφέρει:
Με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Το άθλημα όμως αυτό επηρεάζει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. Έτσι, θέλω να «συγχαρώ» τον Παναθηναϊκό που φέρνει για προπονητή τον Φ.Τερίμ, πρώην προπονητή εθνικής Τουρκίας, που σχετίζεται με το τουρκικό βαθύ κράτος και την μαφία….

Και σε επόμενη ανάρτηση, την οποία συνοδεύει με φωτογραφία του Τερίμ γράφει:

Εδώ ο Φ.Τερίμ κάνει το σήμα των φασιστών γκρίζων λύκων σε παιχνίδι της εθνικής Τουρκίας στο Βέλγιο. «Συγχαρητήρια» στη διοίκηση του Παναθηναϊκού που τον προσέλαβε. Δεν μας έχει μείνει ίχνος ενστίκτου αυτοσυντήρησης; Γιατί;

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu