Πρόσωπα

Εισαγγελέας καλεί Δημήτρη Γιαννακόπουλο (dpg) για υποκίνηση βίας σε αθλητικούς χώρους

Την Τρίτη 18 Ιουνίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις βωμολοχίες που κατά καιρούς έχει πει και τις λεκτικές επιθέσεις σε διάφορους διαιτητές και παράγοντες των αντίπαλων ομάδων

Σε παροχή εξηγήσεων για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους καλείται ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Αφορμή για την έρευνα αποτέλεσαν σχετικές αναφορές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές για όσα έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ενώ την τελική αποτίμηση για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα κάνει ο εισαγγελέας.

Να σημειωθεί πως την Τρίτη 18 Ιουνίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε συγγνώμη μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις βωμολοχίες που κατά καιρούς έχει πει για διάφορους διαιτητές και παράγοντες των αντίπαλων ομάδων.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu