Την επίθεση είχε δεχθεί ο πρόεδρος του Τμήματος μαθηματικών του ΕΚΠΑ Σωτήρης Νοτάρης
Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση που δέχθηκε πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του Τμήματος μαθηματικών του ΕΚΠΑ Σωτήρης Νοτάρης, εντός του χώρου του ιδρύματος, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας.
Ο κ. Κορέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση με αντικείμενο τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξακρίβωση αν προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας ή άλλες παράνομες πράξεις.
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο καθηγητής, την περασμένη Παρασκευή αμέσως μετά το τέλος εξέτασης φοιτήτριας, εισέβαλε στο γραφείο του ομάδα κουκουλοφόρων οι οποίοι πετούσαν μπογιές και αυγά στον χώρο, ενώ πετούσαν και έσπαζαν αντικείμενα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις