Ετρεχε με 205 χλμ/ώρα στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου
Στο βίντεο εμφανιζόταν οδηγός οχήματος να κινείται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου με ταχύτητα έως και 205 χλμ/ώρα, τη στιγμή που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο είναι μόλις 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Άμεσα ανωτέρω αστυνομικοί διερεύνησαν το συγκεκριμένο δημοσιοποιημένο υλικό και αφού ταυτοποίησαν τον οδηγό του οχήματος, προχώρησαν στη σύλληψή του.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα του περιστατικού, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε αναρτήσει και δεύτερο βίντεο σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανιζόταν να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Pyramis Μεταλλουργία: Νέα HR Generalist η Αγγελική Χειμώνα
- Ρήγμα στους Ρεπουμπλικάνους για τον πόλεμο με το Ιράν
- Στην Ολομέλεια της Βουλής ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με ανατροπές στο εκλογικό σύστημα
- Κλειστά σπίτια: 5 προτάσεις για να ανοίξουν από το γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή
- Eurostat: Πώς άλλαξε το εμπόριο ΕΕ με Ηνωμένο Βασίλειο δέκα χρόνια μετά το Brexit
- Στο ρυθμό του Ράλι Ακρόπολις το Ελληνικό με αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ιράν: Το NATO «συνεργός» στον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ
- Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους με την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλαδικές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








