Η Anytime, το direct brand της Interamerican, διοργάνωσε μια σημαντική εκδήλωση με τίτλο «Οι αριθμοί αλλάζουν», που ήταν αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια και στην ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων στην Κύπρο.
Την εκδήλωση προλόγισε ο CEO του ομίλου Interamerican, Γιάννης Καντώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην έννοια της εταιρικής υπευθυνότητας και πώς αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του επιχειρηματικού DNA της Interamerican, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, στον τομέα της ασφαλούς οδήγησης ανέφερε τεχνολογίες που ήδη έχει ενσωματώσει σε ασφαλιστικά προγράμματά της η εταιρεία και καλλιεργούν, κυρίως στους νέους, την υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά με ένα πιο βιωματικό και λιγότερο διδακτικό τρόπο.
Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των αρμόδιων και θεσμικών φορέων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, στελέχη του ομίλου αλλά και συνεργάτες της Anytime.
Περισσότερες πληροφορίες για την νέα καμπάνια εταιρικής υπευθυνότητας της Anytime μπορείτε να διαβάσετε εδώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: «Θα μιλήσω με τον Σι στο τέλος της εβδομάδας – Οι δασμοί δεν θα επανέλθουν στο 145%»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκαναν το 3Χ3 με αέρα από τις αμοιβαίες μειώσεις δασμών ΗΠΑ – Κίνας
- Google: Η ιταλική Moltiply κατέθεσε μήνυση και ζητά αποζημίωση 3 δισ. ευρώ
- Εθνική Τράπεζα: Ολοκλήρωση της συναλλαγής Frontier III
- Τραμπ: «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να πάω στην Τουρκία για τις συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας
- Eurobank: Αγορά 750.110 ιδίων μετοχών με μέση τιμή 2,4789 ευρώ ανά μετοχή
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Μειωμένα 8,1% στα 26,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Πάνω και από τις 1.770 μονάδες – Νέο «ξέσπασμα» από τις τράπεζες – Ράλι 6,97% από ElvalHalcor
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις