Επιχειρήσεις

Εκδόθηκε η άδεια για τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, που κατασκευάζει η ΕΚΤΕΡ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Στόχος η παράδοση των εγκαταστάσεων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2027

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού αποτελεί η έκδοση της οικοδομικής άδειας για τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, ανοίγοντας οριστικά τον δρόμο για την πλήρη υλοποίηση του μεγάλου έργου της Διπλής Ανάπλασης.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε αρχικό στάδιο, ωστόσο από αύριο αναμένεται να ενταθούν με πλήρεις ρυθμούς, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για τον ιστορικό σύλλογο. Σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί, η κατασκευαστική εταιρεία ΕΚΤΕΡ έχει αναλάβει την ολοκλήρωση και παράδοση των εγκαταστάσεων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2027.

Το έργο θεωρείται κομβικής σημασίας για το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς θα προσφέρει υπερσύγχρονες αθλητικές υποδομές στα τμήματα του Ερασιτέχνη, δίνοντας τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης σε αθλήματα που έχουν χαρίσει διαχρονικά μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο. Παράλληλα, θα αποτελέσει τον νέο πυρήνα δραστηριοτήτων του ΑΟ, προσφέροντας σύγχρονες συνθήκες προπόνησης και φιλοξενίας αθλητών.

Οι νέες εγκαταστάσεις εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο περιλαμβάνει και την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η πρόοδος των έργων αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα τόσο για τον Δήμο Αθηναίων όσο και για τον σύλλογο, καθώς αναμένεται να αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή και να δημιουργήσει ένα νέο αθλητικό και κοινωνικό κέντρο στην πρωτεύουσα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu