Από παρακαμπτήριους η κυκλοφορία
Έκλεισε πριν από λίγα λεπτά η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα από μπλόκο αγροτών στην Αταλάντη και συγκεκριμένα από 50 τρακτέρ και 70 άτομα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριους.
Λίγο νωρίτερα αγρότες προχώρησαν σε ολιγόλεπτο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας -Κοζάνης στο ύψος της διασταύρωσης με Δέδνρα.
Το πρώι συνομιλία με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας είχε ο Πρωθυπουργός μετά την τελετή εγκαινίων του οδικού άξονα Άκτιου – Αμβρακίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία». Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα πράξει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο της χώρας.
Ανέφερε ότι αυτά τα τέσσερα δύσκολα χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στους αγρότες. Δώσαμε παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ξέρουμε τις εκκρεμότητες, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, είπε ο πρωθυπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: “Βουτιά” 80,7% των πωλήσεων στη Σουηδία τον Απρίλιο
- “Πράσινο φως” από την Κομισιόν για 3,13 δισ. ευρώ στην Ελλάδα
- Επ. Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 127.314 ευρώ στην εταιρεία διανομής δημητριακών πρωϊνού, Aτλάντα
- ΔΥΠΑ: Επίδομα 1.000 ευρώ για χιλιάδες άνεργους
- Eurostat: Στο 6,2% σταθερή η ανεργία τον Μάρτιο – Στην Ελλάδα «τσίμπησε» στο 9%
- IOBE: Οριακή εξασθένιση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο
- Shell: Πτώση 28% στα κέρδη στα 4,9 δισ. ευρώ το α’ τρίμηνο
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για κατασκοπεία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις