Το κλείσιμο του μεθοριακού σταθμού είναι πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας τα οποία καλύπτουν με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ το μπλόκο των αγροτών
Στις 12:15 οι αγρότες του μπλόκου στο μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα προχώρησαν στον αποκλεισμό του επ αόριστον και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας για φορτηγά. Πρόθεση των αγροτών είναι να μην ανοίξουν το μπλόκο και να παραμείνει ο αποκλεισμός καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας κάτι που αν γίνει θα ακινητοποιήσει εκατοντάδες νταλίκες σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Ηδη σχηματίζεται ουρά χιλιομέτρων από νταλίκες και στις δύο πλευρές του μεθοριακού σταθμού.
Το μπλόκο ενισχύθηκε με αγρότες από όλο το νομό που έφτασαν στο συνοριακό σταθμό με τα τρακτέρ τους κι έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους τους που παραμένουν στο μπλόκο εδώ και 27 ημέρες.
Χθες ο αποκλεισμός του Προμαχώνα ηταν για δεκα ώρες, μέχρι τις 23:00, αλλά δεν ήταν τόσες πολλές οι νταλίκες σε αντίθεση με σήμερα που γίνεται η μεταφορά των προϊόντων ενόψει Πρωτοχρονιάς. Η αστυνομία πρέπει να διαχειριστεί και τις αντιδράσεις των οδηγών των φορτηγών αφού η υπομονή πολλών από αυτών εξαντλείται οσο τα οχήματα τους είναι ακινητοποιημένα και αυτοί με κρύο και δύσκολες συνθήκες παραμένουν μέσα σε αυτά.
Η κινητοποίηση των αγροτών στον Προμαχώνα και το κλείσιμο του μεθοριακού σταθμού είναι πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Βουλγαρίας τα οποία καλύπτουν με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ το μπλόκο των αγροτών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η περιουσία της Μπριτζίτ Μπαρντό και ποιος την κληρονομεί
- Συνελήφθη παίκτης του Κολοσσού Ρόδου για υπόθεση ναρκωτικών
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- «Μαύρο» στις εξεταστικές; Πολιτική θύελλα για Κακλαμάνη και τις μεταδόσεις του Καναλιού της Βουλής
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Διολίσθηση 0,2% και κλείσιμο στις 2.123,51 μονάδες
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Επίθεση στην κατοικία του Πούτιν, κατήγγειλε ο Λαβρόφ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








