Οι Αθηναίοι ψήφισαν Γερουλάνο και Διαμαντοπούλου
Την δεύτερη θέση στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν ακόμα ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος. Η πρώτη θέση έχει ξεκαθαρίσει. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην Αττική ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται στην τέταρτη θέση.
Σύμφωνα με καταμετρημένο το 70,2% των εκλογικών τμημάτων στην Αττική ο Παύλος Γερουλάνος λαμβάνει 27,1% και ακολουθεί στη δεύτερη θέση η Αννα Διαμαντοπούλου με 24,56%.
Τρίτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 21,45% και τέταρτος και καταϊδρωμένος ο δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας με 18,3%.
Το γεγονός αυτό δείχνει ότι οι Αθηναίοι ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά του δημάρχου και δεν τον ψήφισαν, καθώς αθέτησε την προεκλογική υπόσχεσή του (πριν τις δημοτικές εκλογές) ότι θα ασχοληθεί μόνο με τον Δήμο Αθηναίων.
Είναι ένα μάθημα για τον υπερφίαλο δήμαρχο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις