Τι απαντάει η εταιρεία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά από δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου
Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με ημερομηνία 14/2/2024 και με αρ. πρωτ. 408 / 14/02/14.02.2024, με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο και ειδικότερα στο άρθρο με τίτλο «Δομική Κρήτης: Τα σχέδια για συγχωνεύσεις και η αντίδραση της μετοχής», η ΕΚΤΕΡ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν βρίσκεται σε επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση για συγχώνευση με την ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.
Παραμένει βεβαίως στρατηγική επιδίωξη της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της, με σκοπό την αύξηση της πραγματικής αξίας και της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας στην κατασκευαστική βιομηχανία. Στο πλαίσιο αυτό, η λήψη εργοληπτικού πτυχίου 7ης τάξης αποτελεί άμεσο στόχο για την ενίσχυση και εδραίωση της θέσης μας στην αγορά, και ήδη το πρώτο βήμα αποτέλεσε η εξαγορά του 56% της εταιρείας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ Α.Ε. την 12/1/2024 για την οποία έχουν ήδη γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις.
Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσουμε εγκαίρως το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη αφορά την εταιρεία μας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί Κεφαλαιαγοράς, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποδηλατόδρομος ή αναγέννηση του σιδηροδρόμου Πελοποννήσου; Τι αλλάζει μετά τις παρεμβάσεις Μανιάτη και της ΕΛΛΕΤ
- Εκλογές στα κατεχόμενα της Κύπρου: Ολική ανατροπή με νικητή τον Ερχιουρμάν
- Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Τράπεζα Χανίων
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα
- Οι Χούθι κρατούν 20 εργαζομένους του ΟΗΕ
- Ληστεία στο Λούβρο: Τι έκλεψαν, πως έδρασαν οι δράστες
- Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει μηδενικό ΦΠΑ στους λογαριασμούς ενέργειας των νοικοκυριών
- Ρωσία: Tο τεράστιο εργοστάσιο ανέστειλε την εισαγωγή φυσικού αερίου από το Καζακστάν μετά την επίθεση με ουκρανικό drone
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις