Η συμβατική αμοιβή για τα δυο έργα ανέρχεται πάνω από 4,1 εκατ. ευρώ
Σύμβαση έργου με τη Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιόνιων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε η ΕΚΤΕΡ για την επέκταση ΤΕΠ και την κατασκευή αίθουσας αναζωογώνησης στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 3.491.400,58 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται έως 30.06.2026.
Επιπλέον η ΕΚΤΕΡ υπέγραψε, στις 18.06.2025 σύμβαση έργου με την SILIACO HOLDINGS LIMITED, για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας στην Πάρο.
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 2.677.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται έως 18.06.2026.
Μετά την υπογραφή των παραπάνω συμβάσεων το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 109,09 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βρετανία: Απαγόρευση διαφημίσεων Nike, Superdry και Lacoste για παραπλανητικά μηνύματα περί βιωσιμότητας
- Μαύρη Θάλασσα: Εκτινάχθηκαν 250% τα ασφάλιστρα μετά τις επιθέσεις στα δεξαμενόπλοια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με ήπια κέρδη – Βουτιά 9,86% από Hugo Boss
- Μπέργκαμ σε Παπασταύρου για ενεργειακή συμφωνία: «Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο»
- Θεοδωρικάκος για διευκόλυνση επενδύσεων: «Όταν λέμε fast-track, θα είναι fast-track»
- «Φρένο» Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ δεν θα παραβιάσει τη Συνθήκη της ΕΕ σχετικά με τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
- Μαύρη Θάλασσα: Τουρκία, Ρουμανία και Βουλγαρία ζητούν «να γίνει σεβαστό το διεθνές δίκαιο»
- Πρόβλημα ηλεκτροδότησης στη γραμμή 3 του Μετρό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








