Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, "ώθηση"
Συνεχίζεται η συνεργασία της Ελίν με την ΑΜΚΕ Humanity Greece, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας, «ώθηση».
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “το 2025, μέσα από τις κοινές δράσεις που σχεδιάζουμε, στοχεύουμε στην υποστήριξη περισσότερων από 20.000 συνανθρώπων μας σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκοντας τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Η ελίν, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, στηρίζει ενεργά τις κινητές μονάδες στήριξης του Οργανισμού, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική προετοιμασία και άμεση ανταπόκριση της εξειδικευμένης ομάδας εθελοντών του Humanity Greece σε περιοχές που πλήττονται από κοινωνικές και περιβαλλοντικές κρίσεις“.
Η Γεωργία Παράσχου, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Humanity Greece, σημείωσε: «Η συνεργασία με την ελίν και το Πρόγραμμα «ώθηση» αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υποστήριξη των πιο ευάλωτων κοινοτήτων στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, μπορούμε να προσφέρουμε πραγματική βοήθεια στους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο και να αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι το κλειδί για την ανακούφιση και την ελπίδα στις δύσκολες στιγμές».
Η Ράνια Καμπουροπούλου, Επικεφαλής Βιώσιμης Ανάπτυξης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ελίν, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Στην ελίν, μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητάς μας, «ώθηση», εργαζόμαστε καθημερινά για τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία που διατηρούμε δύο συναπτά έτη με το Humanity Greece. Μαζί, κάνουμε τη διαφορά και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε όσους βρίσκονται πραγματικά σε ανάγκη. Διαχρονικό μας όραμα είναι η κοινωνική ευημερία και η οικοδόμηση ενός μέλλοντος βιώσιμου, ενός μέλλοντος χωρίς αποκλεισμούς».
Η συνεργασία της ελίν με το Humanity Greece συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση ενός ισχυρού πλαισίου κοινωνικής αλληλεγγύης και άμεσης υποστήριξης των πιο ευάλωτων και πληγέντων τοπικών κοινωνιών σε εθνικό επίπεδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εθνική Τράπεζα: Αγορά 570.422 ιδίων μετοχών ύψους 5,9 εκατ. ευρώ
- Prodea: Διάθεση μετοχών αξίας 1,19 εκατ. ευρώ από την Invel Real Estate
- Metlen: Δωρεάν διάθεση 217.000 μετοχών σε στελέχη
- Επ. Κεφαλαιαγοράς: Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της Alpha Bank για την είσοδο των μετοχών στο Χρηματιστήριο
- Χρηματιστήριο: Μεγάλη νευρικότητα και οριακές απώλειες
- WSJ: Το Ιράν επιδιώκει τον τερματισμό των εχθροπραξιών με το Ισραήλ
- ΕΤΑΔ: Παραδόθηκε το Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής στον νέο μισθωτή με 99.750 ευρώ ετήσιο μίσθωμα
- Trump Mobile: Και πακέτα κινητής τηλεφωνίας από τον Τραμπ και smartphone 499 δολαρίων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις