Άδ. Γεωργιάδης και «Δημόσια Υγεία» είναι έννοιες αντίθετες
Για άλλη μία στημένη αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποπροσανατολίσουν και να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, ενώ σε δεύτερη ανακοίνωση εξαπολύει επίθεση στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τον 69χρονο στην Κω.
«Την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται, από την Αττική μέχρι τους Φούρνους Ικαρίας, η κοινωνία φτωχοποιείται και η δημόσια ασφάλεια διακυβεύεται, η ΝΔ με τον ΣυΡιζΑ “έστησαν” άλλη μία αντιπαράθεση για να αποπροσανατολίσουν και να συσπειρώσουν τα κομματικά τους ακροατήρια» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση προσθέτοντας: «Από τη μία η ΝΔ που δίνει στους Έλληνες αστυνομικούς μισθούς πείνας και τους στερεί βασικά δικαιώματα αλλά και την απαραίτητη υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν την βαριά εγκληματικότητα. Από την άλλη ο ΣυΡιζΑ, που απασχολεί δεκάδες αστυνομικούς για την ασφάλεια των στελεχών του, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να τους εξυβρίζει! Ντρέπεται και η ντροπή για τα αίσχη και των δυο εις βάρος των Ελλήνων αστυνομικών».
Άδ. Γεωργιάδης και «Δημόσια Υγεία» είναι έννοιες αντίθετες
Σε ό,τι αφορά τον θάνατο του 69χρονου από έμφραγμα στην Κω, η Ελληνική Λύση μιλά για «θλιβερό συμβάν» που «αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι “Άδωνις Γεωργιάδης” και “Δημόσια Υγεία”, είναι έννοιες αντίθετες και ασύμβατες» καθώς και ότι «μοναδική “σπουδή” του υπουργού και της κυβέρνησης, είναι η απαξίωση της Δημόσιας Υγείας με σκοπό την ιδιωτικοποίηση της».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε logistics διαφήμιση και τυχερά παίγνια με πιλοτική εφαρμογή από σήμερα
- Μεικτές τάσεις στις ευρωαγορές με το βλέμμα στη Μέση Ανατολή και το πετρέλαιο
- Ο Μακρόν πιέζει για νέους ευρωπαϊκούς φόρους στον προϋπολογισμό των €2 τρισ.
- ΑΑΔΕ: Διαθέσιμο από 1η Ιουλίου το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης και νέες λειτουργικότητες
- ΔΕΗ – RWE: Σε πλήρη λειτουργία φωτοβολταϊκά σχεδόν 1 GW στη Δυτική Μακεδονία
- Η Allwyn μειώνει το κόστος δανεισμού με ανατιμολόγηση δανείου και νέα έκδοση ομολόγων
- Μουντιάλ 2026: Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Βραζιλία, Γερμανία και Ολλανδία
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - RWE και ΔΕΗ: Σε πλήρη λειτουργία φωτοβολταϊκά σχεδόν 1 GW στη Δυτική Μακεδονία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








