Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, δήλωσε το Σάββατο ότι θεωρεί «πιθανό» το προσωπικό του κοινωνικού δικτύου να ευνόησε τους αριστερούς υποψηφίους κατά τις φετινές εκλογές στη Βραζιλία, χωρίς να προσκομίσει στοιχεία.
Ο Μασκ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Twitter στις 27 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Βραζιλίας, όταν ο ακροδεξιός νυν πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρο ηττήθηκε από τον αριστερό Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.
Ο Μπολσονάρο νωρίτερα φέτος φιλοξένησε τον Μασκ σε μια συνάντηση στην πολιτεία του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου χαρακτήρισε την εξαγορά του Twitter από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο «ανάσα ελπίδας» και τον χαρακτήρισε «θρύλο της ελευθερίας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βρετανικό πολεμικό πλοίο κινείται προς τη Μέση Ανατολή με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- Περιορισμένος ο όγκος της παρέλασης στη Μόσχα για την Ημέρα της Νίκης
- Βενιζέλος σε συνέδριο ποινικολόγων: Σκληρή κριττική σε Τζαβέλλα
- Η Σλοβακία κρατά ανοιχτή την ενεργειακή γραμμή με τη Μόσχα
- Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η «Ισχυρή Ελλάδα» ως μήνυμα σταθερότητας, άμυνας και οικονομικής ευθύνης
- Η Σουηδία παγώνει τη νέα ηλεκτρική διασύνδεση με τη Δανία
- Stellantis-Leapmotor: Κινεζικά EV “made in Europe”
- Στο LSE η Νίκη Κεραμέως: Η ελληνική αγορά εργασίας στο επίκεντρο της συζήτησης στο Λονδίνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








