Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 22.539 αυτοκίνητα
Αύξηση 6,7% σε σχέση με πέρυσι το ίδιο διάστημα παρουσίασαν οι νέες άδειες αυτοκινήτων τον Ιανουάριο του 2024, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 22.539 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι 21.129 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 6,7%.
Αύξηση 50,4% είχε παρουσιάσει η κυκλοφορία για πρώτη φορά αυτοκινήτων (καινούργιων ή μεταχειρισμένων εξωτερικού) τoν Ιανουάριο του έτους 2023 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Τα καινούργια αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2024 ανέρχονται σε 13.708 έναντι 11.638 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 17,8%.
Η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών κυβισμού άνω των 50 cc (καινούργιων και μεταχειρισμένων εξωτερικού) κατά το μήνα Ιανουάριο του 2024, ανήλθε σε 4.953 έναντι 4.187 τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 18,3%.
Αύξηση 79,6% είχε παρουσιάσει η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών (άνω των 50 cc) τον Ιανουάριο του 2023 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Οι καινούργιες μοτοσυκλέτες που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2024 ανέρχονται σε 4.639 έναντι 3.864 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2023, παρουσιάζοντας αύξηση 20,1%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για σχεδιασμό επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά της Βαυαρίας
- ΕΕ: Μείωση κατά 90% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου ο στόχος έως το 2040
- Ο Κρ. Ρονάλντο και ηθοποιός: Ο Βιν Ντίζελ του έχει ρόλο στο φινάλε του “Fast & Furious”
- Google Translate: Φέρνει ζωντανές μεταφράσεις με όλα τα ακουστικά
- Μέση Ανατολή: Νεκρός ο Ραέντ Σαάντ, νούμερο 2 της Χαμάς (Βίντεο)
- Αυστραλία: Tρομοκρατική επίθεση με δέκα νεκρούς στην παραλία Μπόνταϊ του Σίδνεϊ
- Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το “όχι” για συνάντηση στο Μαξίμου
- Politico: Το “παγερό” κλίμα στις διατλαντικές σχέσεις πλέον δεν κρύβεται
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








