Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Καταλυμάτων, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 110.210.592 ευρώ
Διψήφια αύξηση κατέγραψε ο κύκλος εργασιών των κλάδων καταλυμάτων και εστίασης τον Φεβρουάριο του 2024, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τις επιχειρήσεις με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση.
Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Καταλυμάτων, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 110.210.592 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 19,7% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, όπου είχε ανέλθει σε 92.043.047 ευρώ.
Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Υπηρεσιών Εστίασης ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 176.686.109 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 15,7% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, όπου είχε ανέλθει σε 152.701.614 ευρώ.
Αθροιστικά για τις επιχειρήσεις στους κλάδους των Καταλυμάτων και των Υπηρεσιών Εστίασης, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 286.896.701 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 17,2% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, όπου είχε ανέλθει σε 244.744.661 ευρώ.
Για τις Περιφερειακές Ενότητες με συνεισφορά στον συνολικό κύκλο εργασιών έτους 2023 μεγαλύτερη από 1,0%, η μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2023 παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου (37,1%) και η μικρότερη αύξηση (2,5%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, ενώ η μεγαλύτερη μείωση (5,7%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μεσολόγγι: Πέθανε η αγρότισσα που είχε δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο
- Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τις δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη
- Conference League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας 04/08
- Φρίκη: Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς, αποστεωμένος, σκάβει τον τάφο του
- Γάζα: Εκατοντάδες παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο για ιατρική φροντίδα
- Πατσαλίδης (ΕΚΤ): Ανθεκτική η οικονομία της Ευρωζώνης παρά τις γεωπολιτικές και εμπορικές προκλήσεις
- Ελβετία: Το λιώσιμο των παγετώνων απειλεί να εξαφανίσει χωριά των Αλπεων
- Κεντρική Μακεδονία: Πάνω από 600 παραβάσεις σε ελέγχους της τροχαίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις