Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Καταλυμάτων, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 110.210.592 ευρώ
Διψήφια αύξηση κατέγραψε ο κύκλος εργασιών των κλάδων καταλυμάτων και εστίασης τον Φεβρουάριο του 2024, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τις επιχειρήσεις με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση.
Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Καταλυμάτων, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 110.210.592 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 19,7% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, όπου είχε ανέλθει σε 92.043.047 ευρώ.
Για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Υπηρεσιών Εστίασης ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 176.686.109 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 15,7% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, όπου είχε ανέλθει σε 152.701.614 ευρώ.
Αθροιστικά για τις επιχειρήσεις στους κλάδους των Καταλυμάτων και των Υπηρεσιών Εστίασης, ο κύκλος εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 ανήλθε σε 286.896.701 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 17,2% σε σχέση με τον Φεβρουάριο 2023, όπου είχε ανέλθει σε 244.744.661 ευρώ.
Για τις Περιφερειακές Ενότητες με συνεισφορά στον συνολικό κύκλο εργασιών έτους 2023 μεγαλύτερη από 1,0%, η μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών τον Φεβρουάριο 2024 σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2023 παρατηρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου (37,1%) και η μικρότερη αύξηση (2,5%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, ενώ η μεγαλύτερη μείωση (5,7%) καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυστακίδης: “Από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης η νέα Τούμπα”
- Μέση Ανατολή: Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από το Ιράν – Σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ
- Καιρός: Αίθριος, με κατά τόπους νεφώσεις και τοπικές βροχές
- Wall Street: Ανοδος 0,75% για τον Dow Jones στις 42.515,09 μονάδες
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις