Μείωση κατά 1,3% εμφάνισε ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2017, χωρίς καμία διόρθωση (εποχική ή διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2016.
Κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015 υπήρξε αύξηση 1,3%.
Όπως επισημαίνει η ΕΛΣΤΑΤ, ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2017, με εποχική διόρθωση αλλά χωρίς διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2016, παρουσιάζει μείωση κατά 0,7% έναντι αύξησης 1,0% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015.
Ο Δείκτης Μισθολογικού Κόστους του Γ΄ τριμήνου 2017, με διόρθωση ως προς τον αριθμό των εργασίμων ημερών αλλά χωρίς εποχική διόρθωση, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Γ΄ τριμήνου 2016, παρουσιάζει μείωση κατά 1,8% έναντι μείωσης 0,2% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 προς το 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παναθηναϊκός: Aλλον ένα προπονητή διώχνει ο looser Αλαφούζος
- Premia Properties: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ξενοδοχείου στις Κανάριες Νήσους
- Novartis: Ποινές φυλάκισης με 3ετή αναστολή για “Σαράφη” και “Κελέση”
- ΔΕΗ myHome Plan: Νέο προϊόν σχεδιασμένο για τις ανάγκες των οικογενειών
- Performance Technologies: Αύξηση 18,8% του κύκλου εργασιών το α’ εξάμηνο 2025
- Novartis: Ενοχοι οι πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες “Σαράφης” και “Κελέση”
- Απεργία πείνας πατέρα θύματος των Τεμπών για το δικαίωμα εκταφής του παιδιού του
- Προϋπολογισμός: Στα 46,6 δισ. ευρώ τα έσοδα από φόρους το οκτάμηνο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις