Οριακή επίσης αύξηση 0,5% σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο
Οριακή αύξηση 0,5% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024, καθώς και των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 5,3% και των εισπράξεων κατά 37,7%.
Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στο σύνολο του 2025 παρατηρείται επίσης οριακή αύξηση κατά 0,4% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 10,4% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 36,2% στις εισπράξεις.
Επίσης, στους αρχαιολογικούς χώρους τον Δεκέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024, καταγράφεται μείωση των επισκεπτών κατά 6,4%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 24,7% και αύξηση των εισπράξεων κατά 113,6%.
Το δωδεκάμηνο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2025, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024, παρατηρείται μείωση κατά 4,9% στον αριθμό επισκεπτών, αύξηση κατά 7,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και αύξηση κατά 44,6% στις εισπράξεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέες Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις έως 12% σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία
- Boeing: Ζητά παρέμβαση των ΗΠΑ για το δάνειο – μαμούθ της ΕΕ προς την Airbus
- ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. Ανώνυμος Τεχνική Εμποροβιομηχανική Ναυτιλιακή Εταιρεία - ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ – ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε. - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε. 22 – 07 – 2026
- Επέκταση των My market σε νησιά και τουριστικές περιοχές
- Οι Χούθι απειλούν με επιθέσεις κάθε πλοίο που θα δένει σε σαουδαραβικά λιμάνια
- Ηπια άνοδος για το ευρώ και τη στερλίνα απέναντι στο αμερικανικό δολάριο
- Πιερρακάκης: Οι δημόσιες επενδύσεις θα είναι η «επόμενη ημέρα» του Ταμείου Ανάκαμψης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








