Ο Γενικός Δείκτης τον Οκτώβριο του 2023, σε σύγκριση με τον δείκτη Σεπτεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 3,2%
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Οκτώβριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη Οκτωβρίου 2022, παρουσίασε μείωση 13,4% έναντι αύξησης 21,3% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων δεικτών του έτους 2022 με το 2021, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Ο Γενικός Δείκτης κατά τον μήνα Οκτώβριο 2023, σε σύγκριση με τον δείκτη Σεπτεμβρίου 2023, παρουσίασε μείωση 3,2% έναντι αύξησης 1,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2022.
Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2022 – Οκτωβρίου 2023, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2021 – Οκτωβρίου 2022, παρουσίασε μείωση 9,2% έναντι αύξησης 29,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παγκόσμιο Στίβου: O βασιλιάς του μήκους Μίλτος Τεντόγλου υπερασπίζεται τον τίτλο στις 14:45
- Πως η Unilever «έλιωσε» την κοινωνική αποστολή της Ben & Jerry’s – Αποχώρηση σοκ του Τζέρι Γκρίνφιλντ
- «Απάντηση» ΓΕΕΘΑ σε Τουρκία και «Πίρι Ρέις» με μεγάλη διακλαδική άσκηση ετοιμότητας σε Αιγαίο και Έβρο
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,15%, στα 1,1843 δολάρια
- Ισπανία: Εκτός Εurovision εάν συμμετάσχει το Ισραήλ
- Βρετανία: Αμετάβλητος στο 3,8% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο 2025
- Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την κυπριακή Πάφο (19:45)
- Γ. Περιστέρης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Yποδομές και ενεργειακή αυτονομία “κλειδί” για τα logistics
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις