Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2022 – Οκτωβρίου 2023, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2021 – Οκτωβρίου 2022, παρουσίασε μείωση 3,0%
Πτώση 13,5% κατέγραψε τον Οκτώβριο ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.
Σημειώνεται πως κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων δεικτών του έτους 2022 με το 2021 ο δείκτης είχε σημειώσει άλμα 35,4%.
Σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο, ο Γενικός Δείκτης παρουσίασε μείωση 2,3% τον Οκτώβριο, έναντι αύξησης 8,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2022.
Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2022 – Οκτωβρίου 2023, σε σύγκριση με τον μέσο Γενικό Δείκτη του δωδεκαμήνου Νοεμβρίου 2021 – Οκτωβρίου 2022, παρουσίασε μείωση 3,0% έναντι αύξησης 36,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκαμήνων, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Δημοσιοποίηση προνομιακής πληροφορίας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 596/2014
- Allwyn: Νέες αγορές μετοχών του ΟΠΑΠ
- ΓΕΚ Τέρνα και Metlen συμφώνησαν για συμμετοχή Metlen στο ΒΟΑΚ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Πώληση Οικοπέδων για Οικιστικές Αναπτύξεις με συνολικό τίμημα €41,5εκ
- METLEN ENERGY & METALS PLC - Συμμετοχή της METLEN και του κατασκευαστικού της βραχίονα ΜΕΤΚΑ στο έργο Παραχώρησης ΒΟΑΚ (Τμήμα Χανιά–Ηράκλειο)
- BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC - Ημερομηνία ανακοίνωσης Προκαταρκτικών Οικονομικών Αποτελεσμάτων Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2025
- Εμφαση σε ζουμ και βίντεο νυχτερινών συνθηκών στη σειρά S26 της Samsung
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Συμφωνία για τη Μεταβίβαση Ποσοστού Συμμετοχής στο Έργο του ΒΟΑΚ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








