Εργάζεται στον όμιλο VIOHALCO από το 2002
Η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. του ομίλου VIOHALCO γνωστοποίησε στο Χρηματιστήριο Αθηνών από την 1η Ιανουαρίου 2026, ο Εμμανουήλ Φουντούκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Τομέα Διέλασης Χαλκού και Κραμάτων (ΧΑΛΚΟΡ). Ο κ. Φουντούκης θα αναφέρεται διοικητικά στον Γενικό Διευθυντή του Κλάδου Χαλκού της εταιρείας.
Ο κ. Φουντούκης είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, και κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον όμιλο VIOHALCO, στον οποίο εντάχθηκε τον Μάιο του 2002, ξεκινώντας από την ΑΝΑΜΕΤ με έργα ανακύκλωσης για τις εταιρείες του ομίλου. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο του σκραπ αλουμινίου και αργότερα του σκραπ χάλυβα στη STOMANA INDUSTRY.
Ακολούθως, ανέλαβε τη Διεύθυνση Αγορών Σκραπ Χαλκού και Κραμάτων για τη ΧΑΛΚΟΡ, καθώς και για τις SOFIA MED και FITCO. Το 2020 εντάχθηκε στην ETEM GESTAMP ως Διευθυντής Λειτουργιών, ενώ από τον Απρίλιο του 2021 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εθνική Τράπεζα: 371.026 ίδιες μετοχές σε στελέχη και προσωπικό
- Foodlink: Αγορά μετοχών από τον πρόεδρο του Δ.Σ.
- Νέο διπλωματικό επεισόδιο ΗΠΑ-Δανίας για τη Γροιλανδία
- Ανδρουλάκης: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δίνει προτεραιότητα στην προσφυγή για τις υποκλοπές
- Συνάντηση Παπασταύρου, Γκιλφόιλ για τις προμήθειες αμερικανικού LNG
- Πάτρα: Οι αγρότες ανοίγουν την Τρίτη για ΙΧ και λεωφορεία
- Υπουργικό Συμβούλιο την Τρίτη
- Και ξαφνικά αλλάζει η σύμβαση Hellenic Train, Ελληνικού Δημοσίου με νέες υποσχέσεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








