Η εταιρεία δεν αναμένει ουσιώδη επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματά της από την απόφαση του Υπουργείου Εμπορίου της γείτονος χώρας
Η «ElvalHalcor» ανακοίνωσε σε συνέχεια της από 4ης Νοεμβρίου 2022 ανακοίνωσής της, ότι, δυνάμει της με αρ. 2024/12 απόφασης του Υπουργείου Εμπορίου της Τουρκίας που εκδόθηκε στο πλαίσιο διοικητικής διαδικασίας επανεξέτασης του δασμού εισαγωγής προϊόντων σωλήνων χαλκού από την Ελλάδα, κατόπιν αιτήματος που υπεβλήθη από εγχώριο παραγωγό της Τουρκίας, διαδικασία στην οποία η ElvalHalcor συμμετείχε ως ελληνική βιομηχανία παραγωγής προϊόντων σωλήνων χαλκού, καθορίσθηκε ότι ο δασμός εισαγωγής που έχει επιβληθεί, το έτος 2017, στα προϊόντα σωλήνων χαλκού από την Ελλάδα, που για την ElvalHalcor καθορίσθηκε σε ποσοστό 5%, στο πλαίσιο της αρχικής έρευνας, θα παραμείνει εν μέρει σε ισχύ για επιπλέον πέντε έτη.
Η ElvalHalcor εύλογα αναμένει μη ουσιώδη επίδραση στα οικονομικά αποτελέσματά της από την ανωτέρω απόφαση του Υπουργείου Εμπορίου της Τουρκίας.
Η ElvalHalcor, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή νομοθεσία, θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις