Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024
Τη διανομή μερίσματος συνολικού ύψους 1.323.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 0,40 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε μεταξύ άλλων η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΛΒΕ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίζεται η Τετάρτη, 23/10/2024.
Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι μερίδες πελάτη ή πελατείας εγγεγραμμένοι στο Σύστημα άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) που διαχειρίζεται η εταιρεία “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.” (ATHEXCSD) την Πέμπτη, 24/10/2024.
Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 30/10/2024, ήτοι εντός χρονικού διαστήματος μικρότερου των δύο μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 3 του αρ. 160 του ν. 4548/2018. Ο τρόπος καταβολής θα ανακοινωθεί μέσω του Τύπου και του Χ.Α.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξενοδόχοι κατά αναπτυξιακού νόμου για γεωγραφικούς περιορισμούς στις επενδύσεις
- ΕΕ: Δίνει 2,3 δισ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας
- Πυρά Βενιζέλου για τα μέτρα στο μεταναστευτικό: Εφαρμόζουν νόμο «περί κατάστασης πολιορκίας»
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών, χωρίς ταυτότητα
- “Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού”: Απόψε 10/07 η εντυπωσιακή πανσέληνος
- Αχιλλέας Κανάρης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου CEO της Vodafone Ελλάδος – Απόγονος του μπουρλοτιέρη «δεν θα μπορούσα να μην είμαι έτοιμος για μάχες»
- ΕΤΑΔ: Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για μίσθωση η «Οικία Brunetti» στην Κω
- Ford: Ανακαλεί 850.318 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στην αντλία καυσίμου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις