Η ΕΛΒΕ ανακοίνωσε ότι το εκλεγέν από την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία έλαβε χώρα την 28η Σεπτεμβρίου 2020, Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, με πενταετή θητεία αρχής γενομένης από 28-09-2020, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα αρχικά κατόπιν της απόφασης της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων αυτής , η οποία έλαβε χώρα την 14η Ιουλίου 2021 και αποφάσισε την αντικατάσταση του κ. Άγγελου Τσατσούλη από τον κ. Τριαντάφυλλο Τσαμαντάνη ως ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ. και εν συνεχεία ανασυγκροτήθηκε εκ νέου κατόπιν της απόφασης της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων αυτής , η οποία έλαβε χώρα την 8η Αυγούστου 2022 και αποφάσισε την αντικατάσταση του κ. Henry Ronald Barkshire από τον κ. Ιωάννη Εγγλέζο και τον ορισμό του ως ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ. και την αντικατάσταση της κας Ελένης Παπαγάκη από τον κ. Πασχάλη Καγιά και τον ορισμό του ως ανεξάρτητο μέλος του Δ.Σ.
_x000D_
Ως ακολούθως:
_x000D_
- _x000D_
- Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- Πασχάλης Κιτσικόπουλος του Τηλέμαχου, Διευθύνων Σύμβουλος εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- Κορνηλία Κιτσικοπούλου του Τηλέμαχου, Αντιπρόεδρος μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- Πασχάλης Καγιάς του Χρήστου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- Ιωάννης Εγγλέζος του Αναστασίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- Ελένη Σαμαρά του Εμμανουήλ, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
- Τριαντάφυλλος Τσαμαντάνης του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Οι εξουσίες εκπροσωπήσεως που δόθηκαν με την απόφαση του Δ.Σ. η οποία ελήφθη στην από 28 Σεπτεμβρίου 2020 συνεδρίαση, εξακολουθούν να ισχύουν, ήτοι την εταιρεία εκπροσωπούν από κοινού ή ο καθένας χωριστά ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος κ. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πασχάλης Κιτσικόπουλος.
_x000D_
Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα ότι σε περίπτωση απουσίας του Προέδρου ορίζεται ως αναπληρωτής του ως προς τα εκτελεστικά του καθήκοντα ο κ. Πασχάλης Κιτσικόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επ. Ανταγωνισμού: Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση επί της κλαδικής έρευνας στην ακτοπλοΐα
- Οι Σομαλοί πειρατές εγκατέλειψαν τάνκερ της Latsco Marine
- ΠΣΕ: Αυξημένο 4,4% στα 21,24 δισ. ευρώ το εμπορικό έλλειμμα στο 9μηνο, χωρίς τα πετρελαιοειδή
- Premia: Αγορά νέου ακινήτου στον Βόλο για τη δημιουργία φοιτητικών κατοικιών
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καλούνται «φραπές», «χασάπης» και Σεμερτζίδου
- Εργαστηριακοί γιατροί: “Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή” (Βίντεο)
- Τέμπη: Ξεκίνησε η δίκη των δύο ελεγκτών της Αρχής Διαφάνειας για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717
- IKEA: Πτώση κερδών 26%, στα 1,7 δισ. ευρώ λόγω δασμών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








