Περισσότεροι από 400 επαγγελματίες από τον χώρο των εξαγωγών και του τουρισμού έχουν δηλώσει συμμετοχή στην συνάντηση με τους εκπροσώπους της Alibaba, της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.
_x000D_
Η εκδήλωση που διοργανώνει το επιμελητήριο, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.
_x000D_
Υψηλόβαθμα στελέχη της ALIBABA θα παρουσιάσουν το «θαύμα» του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι Έλληνες εξαγωγείς να προωθήσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους κινέζους καταναλωτές, καθώς και τις δυνατότητες προσέλκυσης περισσοτέρων Κινέζων επισκεπτών, κάτι που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την άνοδο της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.
_x000D_
Η εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που προσκάλεσε τον Κινέζο «γίγαντα» να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γίνεται παράλληλα με τις συζητήσεις της ALIBABA και της Ελληνικής Κυβέρνησης, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουλίου στην Κίνα ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον ιδρυτή και πρόεδρο της ALIBABA Jack Ma. Για αυτό άλλωστε, στις 13 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία συνάντηση ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη της ALIBABA και την Κυβέρνηση ώστε να προωθηθούν οι σχετικές συζητήσεις.
_x000D_
Την εκδήλωση, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και χαιρετισμό ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Σταθάκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρδας και η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρινάκης: Eρχονται ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για την οπλοκατοχή
- Jumbo: Στο 6,93% μειώθηκε το ποσοστό της Fidelity
- Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η φορολογική μεταρρύθμιση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικά πρόσημα από την ανάκαμψη στην Wall Street – Γκάζι 6,8% από BMW
- Δικηγορικοί Σύλλογοι προς Πιερρακάκη – Στουρνάρα: Αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις παράνομες πρακτικές services και funds
- Autohellas: Στα 72,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 9μηνο
- Titan: Εξαγόρασε την Standard Υποδομών με λατομείο στην Κρήτη
- Παπουτσάνης: Στο 22,67% μειώθηκε το ποσοστό του Γ. Γκάτζαρου, προέδρου του ΔΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







