Εντός της ημέρας αποστέλλεται η πρόταση της Ελλάδας, βάση της οποίας αποτελεί το κείμενο που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Eurogroup.
Η πρόταση που περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, συζητείται σε σύσκεψη που έχει από νωρίς σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο, Οικονομίας Γ. Σταθάκη και Εξωτερικών Ν. Κοτζιά.
Σχετικά με τα χρήματα που θα ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση, κυβερνητική πηγή ανέφερε πριν από λίγο ότι αυτό θα καθοριστεί από τις χρηματοδοτικές ανάγκες της τριετίας, οι οποίες βρίσκονται σε συνάρτηση με τις μακροοικονομικές προβλέψεις και τα έσοδα.
Κυβερνητική πηγή χαρακτηρίζει εξάλλου ανακριβή, δημοσιεύματα που προσδιορίζουν το ύψος των μέτρων του τριετούς προγράμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Navios Maritime: Στα 111,7 εκατ. δολάρια τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Greenpeace: Το τρένο είναι συνήθως ακριβότερο από το αεροπλάνο για τα ευρωπαϊκά ταξίδια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα με φόντο την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ
- ΕΧΑΕ: Στο 6,58% το ποσοστό της Praude
- Reuters: Ο Πούτιν ζητάει από την Ουκρανία, παράδοση του Ντονμπάς και όχι δυτικά στρατεύματα στο έδαφός της
- Τι αναφέρει το υπ. Υγείας για τον θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου
- ΗΠΑ: Εφετείο της Ν. Υόρκης ακύρωσε την ποινή 464 εκατ. δολαρίων κατά του Τραμπ για απάτη
- ΕΧΑΕ: Στο 1,528% το ποσοστό της Qube
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις