Τουρισμός

ΕΟΤ: Δήλωσε “παρών” στην Arabian Travel Market

Στην Arabian Travel Market ο Δημήτρης Φραγκάκης συνάντησε εκπροσώπους της Emirates, της Qatar, της Air Arabia, της Fly Dubai και της Saudi

Την προσπάθεια να αυξήσει τις τουριστικές ροές από τις αραβικές χώρες προς την Ελλάδα, συνεχίζει ο ΕΟΤ.

Στο πλαίσιο αυτό ο Οργανισμός έδωσε δυναμικό “παρών” στην Arabian Travel Market με τον γενικό γραμματέα του οργανισμού Δημήτρη Φραγκάκη να τονίζει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

“Οι αραβικές χώρες είναι βασικός στόχος της στρατηγικής του ΕΟΤ για άνοιγμα νέων αγορών. Σε αυτήν την προσπάθεια η συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες της περιοχής είναι εξαιρετικά σημαντική. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουμε καλλιεργήσει συστηματικά τις επαφές και τις σχέσεις μας με όλες τις εταιρείες των χωρών του Gulf Cooperation Council. Στην Arabian Travel Market είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλούς εκπροσώπους τους με τους οποίους συζητήσαμε τις επιδόσεις της αγοράς φέτος αλλά και τις προοπτικές της τα επόμενα χρόνια”.

Στην Arabian Travel Market ο Δημήτρης Φραγκάκης συνάντησε εκπροσώπους της Emirates, της Qatar, της Air Arabia, της Fly Dubai και της Saudi. Επίσης είδε και εκπροσώπους της We Go με την οποία ο ΕΟΤ έχει συμφωνήσει πρόγραμμα προβολής της Ελλάδας σε 4 αραβικές χώρες (ΗΑΕ, Σ Αραβία, Κουβέιτ κ Μπαχρέιν).

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu