Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, Χαΐμ Κατζ
Η Ελλάδα συμμετείχε με περίπτερο στην 30ή διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού IMTM, στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ, Χαΐμ Κατζ, εκφράζοντας τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για τις χώρες που συμμετείχαν στην IMTM 2024, αναφέροντας πρώτη την Ελλάδα.
Στη συνέχεια ο υπουργός Τουρισμού του Ισραήλ επισκέφθηκε το περίπτερο του ΕΟΤ, όπου τον υποδέχθηκαν ο πρέσβης της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, Κυριάκος Λουκάκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην πρεσβεία, Μιχάλης Βρεττάκης, ο γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ’, Ελευθέριος Ντότσικας, μαζί με τα στελέχη του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τους ισραηλινούς επαγγελματίες στον τουρισμό, από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και το κοινό της έκθεσης, παραμένει η διαχρονικά αυξανόμενη προτίμηση των Ισραηλινών στην Ελλάδα, ως προορισμού διακοπών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επέκταση των My market σε νησιά και τουριστικές περιοχές
- Οι Χούθι απειλούν με επιθέσεις κάθε πλοίο που θα δένει σε σαουδαραβικά λιμάνια
- Ηπια άνοδος για το ευρώ και τη στερλίνα απέναντι στο αμερικανικό δολάριο
- Πιερρακάκης: Οι δημόσιες επενδύσεις θα είναι η «επόμενη ημέρα» του Ταμείου Ανάκαμψης
- Υποτροφία 10.000 ευρώ από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας για μεταπτυχιακές σπουδές
- Επιστολή Καραβία στο προσωπικό της Eurobank για τη μεγάλη δωρεά στα δημόσια πανεπιστήμια
- Ισχυρή ανοδική συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών με πρωταγωνιστή τον τραπεζικό κλάδο
- Λάτση και Ταμβακάκης πήραν από κοινού το 30% της Nova ICT
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








