Τρία δρομολόγια την εβδομάδα επαναφέρει η αεροπορική - Συμφωνία με ΤΕΜΕΣ για την υποστήριξη της γραμμής, μετά τον άγονο δημόσιο διαγωνισμό
Η AEGEAN, με τη στήριξη της ΤΕΜΕΣ, ανακοινώνει την επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα από την 1η Νοεμβρίου 2023, με 3 εβδομαδιαίες συχνότητες.
Η AEGEAN, μετά από σχετική συμφωνία με την ΤΕΜΕΣ για την υποστήριξη του δρομολογίου και έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την ανάγκη για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, προχωρά σε επανεκκίνηση των πτήσεων, «μοιράζοντας το βάρος» στήριξης του συγκεκριμένου δρομολογίου κατά τη χειμερινή περίοδο, για να καλύψουν το κενό, έως ότου ο σχετικός διαγωνισμός δημόσιας υπηρεσίας ολοκληρωθεί επιτυχώς από τις αρμόδιες αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκτελείται από την Olympic Air και είχε διακοπεί την 31η Αυγούστου, αφού ο πρόσφατος διαγωνισμός δημόσιας υπηρεσίας κρίθηκε άγονος.
Η AEGEAN ευχαριστεί την ΤΕΜΕΣ και συνεχίζει να προσβλέπει στην επίσπευση των σχετικών διαδικασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να παγιωθεί, το συντομότερο, η κάλυψη του συγκεκριμένου δρομολογίου υπό το καθεστώς της δημόσιας υπηρεσίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση για την Προαναγγελία Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
- Τραμπ: Απειλεί ευρωπαϊκές χώρες με δασμούς 100% αν βάλουν φόρο παροχής ψηφιακών υπηρεσιών σε αμερικανικές εταιρείες
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Η ΕΕ σχεδιάζει φόρο 15% στις εξαγωγές σκραπ αλουμινίου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδίκη για 57 αγρότες από την Κρήτη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες υπό το βάρος του παγκόσμιου sell off στην τεχνολογία
- Σήμα εμπιστοσύνης για τα Attica Πολυκαταστήματα: Υπερκάλυψη 3,9 φορές και προσφορές 212 εκατ.ευρώ
- Τραμπ: Το Ιράν παραβίασε «ανόητα» την κατάπαυση του πυρός στα Στενά του Ορμούζ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








