Η ανακοίνωση του τεχνολογικού κολοσσού γίνεται ενόψει της συνόδου κορυφής για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Νέο Δελχί
Σε τροχιά να επενδύσει 50 δισ. δολάρια μέχρι το τέλος της δεκαετίας για να βοηθήσει στην επέκταση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε χώρες του «Παγκόσμιου Νότου» βρίσκεται η Microsoft.
Η ανακοίνωση του τεχνολογικού κολοσσού γίνεται ενόψει της συνόδου κορυφής για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Νέο Δελχί, όπου κορυφαία στελέχη από παγκόσμιους γίγαντες της ΑΙ συναντούν αρκετούς ηγέτες αυτή την εβδομάδα.
Ο «Παγκόσμιος Νότος» αναφέρεται σε αναπτυσσόμενες, αναδυόμενες ή χώρες με χαμηλότερο εισόδημα, κυρίως στο νότιο ημισφαίριο και ειδικότερα περιλαμβάνει την Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ασία (εκτός του Ισραήλ, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας) και την Ωκεανία (εκτός της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας).
Η Microsoft αποκάλυψε επενδύσεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη αξίας 17,5 δισ. δολαρίων στην Ινδία πέρυσι, καθώς ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας αύξησε το στοίχημά του σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ψηφιακές αγορές στον κόσμο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DW: Η συμφωνία εκεχειρίας Ιράν – ΗΠΑ δυσαρεστεί το Ισραήλ
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Ανακοίνωση Εκλογής Νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Επιτροπών ΔΣ
- H Alpha Bank συμβάλλει με 1 εκατ. ευρώ στην αποκατάσταση του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου Σχοινιά
- Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση πρόσβασης των ανηλίκων στα social media – 10 ερωτήσεις – απαντήσεις
- REAL CONSULTING Α.Ε. - Δημοσίευση Οικονομικού Ημερολογίου 2026 (Ορθή Επανάληψη)
- Η ΕΕ στηρίζει την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν αλλά διατηρεί αμετακίνητες τις κόκκινες γραμμές της
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Ανακοίνωση Αποφάσεων 28ης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
- Επτά συλλήψεις για απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Τσεχία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








