Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, σήμερα, ο σταθμός του Μετρό “Πανεπιστήμιο” θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός “Σύνταγμα” στις 11 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι και εκ νέου στις 5 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς στάση. Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ λόγω των συγκεντρώσεων- εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών που έχουν εξαγγελθεί στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φρανκ Γκέρι: Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο θρυλικός αρχιτέκτονας
- ΗΠΑ: Σημειώθηκε πρόοδος στις συνομιλίες με την Ουκρανία για το σχέδιο τερματισμού του πολέμου
- «Τέλος» από τη Μύκονο ο Έβανς
- Λονδίνο και Βρυξέλλες στέλνουν μηνύματα επιβράβευσης της ελληνικής οικονομίας
- Αγρότες: Δεν κάνουν πίσω, παραμένουν στους δρόμους – Μπλόκα μέχρι και τις γιορτές
- Λάρισα: Συναγερμός από την υπερχείλιση του ποταμού Ενιπέα – Μήνυμα 112 για μετακίνηση κατοίκων
- Η εφορία στην εποχή του ChatGPT: Τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακοί έλεγχοι τα νέα εργαλεία της ΑΑΔΕ το 2026
- Η Βαλένθια «γκρέμισε» 89 -79 τον Παναθηναϊκό από την πρώτη θέση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








