Το κοντάρι γλίστρησε στη βαλβίδα και ο Μανόλο έκανε μια εναέρια κωλοτούμπα αλλά ευτυχώς προσγειώθηκε στο στρώμα
Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Diamond League της Ζυρίχης, στο οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου γνώρισε την ήττα στο άλμα εις μήκος, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανήρτησε ο Εμμανουήλ Καραλής με ατύχημα που είχε και το οποίο ευτυχώς δεν του προκάλεσε μεγαλύτερα προβλήματα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Μανόλο να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί, ευτυχώς, στο στρώμα.
Δείτε το βίντεο:
Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, ο Καραλής δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ. όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.
Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά στον αγώνα της Πέμπτης αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κέντριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη.
Τρίτος αναδείχθηκε ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Κακούργημα για τους δύο γιατρούς – Η υπόθεση περνά στον ανακριτή
- Πάνω από 7,1 εκατ. επιβάτες στα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece τον Αύγουστο
- Όλαφ Λάις: Ο πρωθυπουργός της Κάτω Σαξονίας ανάμεσα στις περικοπές της Volkswagen και την πίεση του AfD
- Kroger: Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ μειώνει τις προβλέψεις πωλήσεων καθώς οι Αμερικανοί περιορίζουν τις δαπάνες
- Παπασταύρου για καύσιμα: «Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, θα πάρουμε μέτρα…»
- FT: Στο τραπέζι συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Ιράν και χώρες του Κόλπου στο Ομάν την Δευτέρα
- Εξωδικαστικός: 20,56 δισ. ευρώ χρέη σε ρύθμιση – 1.364 νέες συμφωνίες μέσα στον «νεκρό» Αύγουστο
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦ. 4/278/12-08-03 ΤΗΣ ΕΚ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








