Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί
Έκλεισε προσωρινά, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 (3 μ.μ.), η πλατφόρμα Α21–Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον ΟΠΕΚΑ.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της 3ης διμηνιαίας δόσης.
Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 08.00.
Προσοχή! Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.
Η αίτηση που έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Η διμηνιαία δόση, που αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, θα καταβληθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα μαζί με τα υπόλοιπα επιδόματα.
Στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προς Σπάτα κινείται η φωτιά από το Πικέρμι – Έκκληση στους οδηγούς
- Αναψυκτικά νέας γενιάς από vRoubis με ελληνική συνταγή και συστατικά
- Ναι σε συμφωνία με ΗΠΑ για δασμούς, αλλά προετοιμαζόμαστε και για το αντίθετο, διαμήνυσε η φον ντερ Λάιεν
- O Φιντάν προαναγγέλλει τουρκοσυριακό μνημόνιο
- Φωτιά σε Ραφήνα – Πικέρμι, μήνυμα 112, διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. Μαραθώνος
- Διάλογοι ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πήρα τον Γρηγόρη για να με στείλει στον Πιτσιλή»
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στη Βουρβουρού
- Εργοστάσιο στην Ευρώπη σχεδιάζει η Changan
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις