Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες με νεότερη ανακοίνωση για τις αιτήσεις του έτους 2024
Κλείνει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, για τους δικαιούχους του 2023, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Σημειώνεται ότι ειδικά όσοι δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2023 και για όσοι πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν την οριστική υποβολή της, πρέπει να σπεύσουν.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού, μπορούν να υποβάλουν την αίτηση στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.
Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για τους πολίτες με νεότερη ανακοίνωση για τις αιτήσεις του έτους 2024.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ στη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://opeka.gr/oikogeneia/epidoma-paidiou-a21/.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Trish Christakis: Η Ελληνίδα που… εκθρόνισε τον Giannis από τα πρωτοσέλιδα του ΝΒΑ
- Η Ελληνίδα καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Στέλλα Τσάνη εκ των φιναλίστ για το βραβείο «Γυναίκα στην ενέργεια»
- Αττικές Εκδόσεις: Αύξηση 14,82% του κύκλου εργασιών κατά 2,7 εκατ. ευρώ το 2024
- Τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας Μαΐου: Δεν παρατηρούνται μειώσεις στις τιμές όπως τον Απρίλιο
- Στήριξη προνοιακών δομών: Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού για έως 8 μήνες
- Ευκαρπία: Επεισόδιο με πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Ανοδικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
- Πούτιν: Αυτό είναι το “παλάτι” του στο Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις