«Η απάντηση στο πρωτοφανές φιάσκο, που οδήγησε στην δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία. Απαιτείται ουσιαστική ανάληψη πολιτικής ευθύνης», τονίζει η Κουμουνδούρου
«Εδώ και τέσσερις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει βρει μια λέξη να πει για την άγρια δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος, σήμερα έγινε γνωστό από το γραφείο του ότι θα εμφανιστεί στις 16 Αυγούστου, όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο της UEFA και τους Προέδρους των ΠΑΕ», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως επισημαίνει, «είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.
Το γεγονός, όμως, ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι την μισή χώρα μέχρι την Αθήνα με τραγικό επίλογο την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν είναι απλή υπόθεση για να την ξεπεράσει έτσι ο κ. Μητσοτάκης.
Βεβαίως να ληφθούν πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η απάντηση, όμως, στο πρωτοφανές φιάσκο, που οδήγησε στην δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία.
Απαιτείται ουσιαστική ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου.
Η αποποίηση ευθυνών διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΡΑΑΕΥ: Θετική για την ενεργειακή αξιοποίηση των στερεών αποβλήτων
- Super League: Ο Γερμανός elite Τομπίας Στίλερ διαιτητής στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ (26/10)
- Πειραιώς: Έντονη αβεβαιότητα στις διεθνείς αγορές από την εμπορική αντιπαράθεση ΗΠΑ – Κίνας
- Συναγερμός στη Σερβία: Πυροβολισμοί έξω από τη Βουλή
- Enterprise Greece: Ο Δρ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, EU Regional Director στο ΔΣ της WAIPA
- Το Σάββατο (25/10), δημοσία δαπάνη, η κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
- Το ευρώ ενισχύεται οριακά 0,04%, στα 1,1594 δολάρια
- Μπρατάκος: “Κλειδί” ο μετασχηματισμός του παραγωγικού μοντέλου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις