Με εμπειρία από εταιρείες όπως Kaizen Gaming, bet365 και BetVictor
Την επανένταξή του στη Novibet ανακοίνωσε μέσω LinkedIn ο Γιάννος Γρίβας, γνωστοποιώντας ότι αναλαμβάνει καθήκοντα Executive Director of Sports. Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για μια «επιστροφή οικεία και συναρπαστική», σε μια περίοδο που όπως σημειώνει η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, αναφερόμενος χαρακτηριστικά στη μετάβαση «από ομάδα περίπου 15 ατόμων» σε οργανισμό με πάνω από 1.000 εργαζόμενους.
Ο κ. Γρίβας υπογραμμίζει ότι η Novibet υπήρξε κομβικό κομμάτι της επαγγελματικής του πορείας, αποδίδοντας την εξέλιξη της εταιρείας στους ανθρώπους της και «τη γνήσια αγάπη για το προϊόν», ενώ ευχαριστεί δημόσια τον Rodolfo Odoni, τον Georgios Athanasopoulos και τον Nick Papadoglou για την εμπιστοσύνη.
Το προφίλ του Γιάννου Γρίβα
O Γιάννος Γρίβας έχει πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία του αθλητικού στοιχηματισμού, με μακρά θητεία στη Novibet την περίοδο 2012-2020 σε θέσεις όπως Head of Trading Department και Sportsbook Product Manager και στις εταιρείες Kaizen Gaming, Betano/Stoiximan, bet365 και BetVictor.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίσκεψη στο Περού στα τέλη του 2026 για τον Πάπα Λέων ΙΔ’
- Πτώση για τις ασιατικές μετοχές λόγω τεχνητής νοημοσύνης
- Sarantis: O νέος συνεργάτης Orkla Health που εμπορεύεται από καθαριστικά μέχρι πίτσες
- Νέο ιστορικό υψηλό τον Ιανουάριο στον εξωδικαστικό – Ρυθμίστηκαν 773 εκ. ευρώ
- Ισόβια για τον 59χρονο άνδρα που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ
- Τέλος στο “μπλόκο” των μεταβιβάσεων – Πώς θα πωλούνται πλέον τα κατασχεμένα ακίνητα
- Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Wall Street: Μικτές τάσεις με τα βλέμματα στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








