Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών έχουν επέμβει επί τόπου
Ουκρανική επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά στο διυλιστήριο της Lukoil στην ρωσική Δημοκρατία των Κόμι, ανακοίνωσε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης της περιφέρειας Ροστισλάβ Γκόλντστάιν.
Σύμφωνα με την ανάρτησή του, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών έχουν επέμβει επί τόπου.
Οι ουκρανικές επιθέσεις κατά ρωσικών ενεργειακών υποδομών είχαν περιορισθεί τον Ιανουάριο κατά την διεξαγωγή ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί.
Επειτα από τις συνεχείς και συστηματικές επιθέσεις της Ρωσίας κατά των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας που έχουν στερήσει την ηλεκτροδότηση και την θέρμανση από τον ουκρανικό πληθυσμό εν μέσω πολικού ψύχους, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα ότι στο εξής οι ρωσικές ενεργειακές μονάδες αποτελούν νομιμοποιημένο στόχο.
Το Γενικό Επιτελείο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων ανακοίνωσε χθες ότι ουκρανικά drones έπληξαν διυλιστήριο της Lukoil στην περιοχή του Βόλγκογκραντ.
Παράλληλα, το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα επίθεση κατά ρωσικού εργοστασίου που παράγει εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για τα ρωσικά αεροπορικά και πυραυλικά συστήματα στην περιοχή του Τάμποφ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πυρκαγιά ξέσπασε στο εργοστάσιο και τα αποτελέσματα της επίθεσης θα αξιολογηθούν.
Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε επίσης ότι οπλοστάσιο πυραύλων χτυπήθηκε με ουκρανικούς πυραύλους Flamingo στην περιοχή του Βόλγκογκραντ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Porsche: Στο τραπέζι άλλες 4.100 περικοπές θέσεων εργασίας
- Κοντά σε συμβιβασμό Paramount και πολιτείες για την εξαγορά της Warner Bros
- Φλόγες και πυκνός καπνός κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ μετά από συναγερμό
- Οι 10 ημέρες που άλλαξαν την πορεία της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πιερρακάκης για ακρίβεια και ενέργεια: «Παρέμβαση όσο διαρκεί η πίεση»
- Κρουαζιέρα – το ελληνικό στοίχημα: Η απουσία στρατηγικής, οι υποδομές και το κόστος της αιφνίδιας αλλαγής
- Σερ Τζιμ Ράτκλιφ: «Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε πτώση και η Ελλάδα προσελκύει Βρετανούς κροίσους»
- Νέος σεισμός 4 Ρίχτερ στην Εύβοια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








