Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές
Εμπρηστικούς μηχανισμούς στις εισόδους των πολυκατοικιών όπου διαμένουν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα.
Η εμπρηστική επίθεση στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Χρήστος Παπαδημητρίου στην περιοχή του Λυκαβηττού σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στις 02:50.
Οι δράστες τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην πολυκατοικία στην οδό Τσιμισκή και με προσάναμμα έβαλαν φωτιά.
Ακολούθησε η έκρηξη και η ανάφλεξη.
Προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο, ενώ κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια περισυνέλεξε υπολείμματα από γκαζάκια, κροτίδες και μονοτική ταινία τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση.
Σαράντα λεπτά αργότερα, έλαβε χώρα νέα εμπρηστική επίθεση στην Ηλιούπολη. Aγνωστοι τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στην είσοδο πολυκατοικίας που διαμένει σύμφωνα με την αστυνομία η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνιμού, Μαίρη Σαρπ.
Από την έκρηξη που ακολούθησε, προκλήθηκαν φθορές στην είσοδο.
Την έρευνα για τις δύο εμπρηστικές επιθέσεις έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








