Η Επιτροπή ανακοίνωσε την ενημέρωση που είχε για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των μερών
Σε δημόσια ανακοίνωση προχώρησε σήμερα η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με τη νομοθεσία (άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει) για την ενημέρωση που είχε από τις 21 Αυγούστου για συγκέντρωση επιχειρήσεων, αναφορικά με την εξαγορά της Ευρωκλινικής από την Generali Hellas.
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:
1. Στις 21 Αυγούστου 2025 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση, δυνάμει της οποίας η εταιρεία με την επωνυμία «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αποκτά αποκλειστικό έλεγχο επί της εταιρείας «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των μερών είναι:
(α) Η εταιρεία «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι ελληνική ανώνυμη ασφαλιστική εταιρεία, δραστηριοποιούμενη σε όλους τους κλάδους γενικών ασφαλίσεων ζημιών καθώς και σε όλους τους κλάδους ζωής στην Ελλάδα.
(β) Η εταιρεία «ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι ανώνυμη εταιρεία, συσταθείσα στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής υγειονομικής περίθαλψης και εκμετάλλευσης ιδιωτικών κλινικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωαγορές: Πτωτικό κλείσιμο με πιέσεις στις τράπεζες – Απώλειες 2,51% στο Μιλάνο
- Πετρέλαιο θέρμανσης: Στη Βουλή η τροπολογία για την επιδότηση – Πότε θα καθοριστεί το ποσό
- Ισπανία: Γενική απεργία στις 11 Νοεμβρίου για τη στεγαστική κρίση,18 ημέρες πριν από τις εκλογές
- Γερμανία: Το AfD ζητά να σταματήσει η στρατιωτική στήριξη προς την Ουκρανία
- Ρούμπιο από την Πνύκα: «Υπόδειγμα συμμάχου η Ελλάδα. Θέλουμε και οφείλουμε να κερδίσουμε μαζί»
- Verallis: Στις 9 Οκτωβρίου αρχίζει η διαπραγμάτευση στην ΕΝ.Α. Growth
- MEDITERRA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- CAPITAL MARITIME FINANCE CORP. - Ανακοίνωση Αγοράς Στόχου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








