Για την πλήρωση 51 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου
Παράταση έως την Πέμπτη 29/05 δίνεται στις αιτήσεις για τις 51 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Η ανακοίνωση:
Παρατείνεται έως την Πέμπτη, 29/5/2025 και ώρα 23.59 η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής των υποψηφίων για την Προκήρυξη 1/2025 για την πλήρωση 51 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν τις τελευταίες ώρες για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.
Η ΕΑ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








