Η AlphaTerra Capital ιδρύθηκε προσφάτως
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1047η/26.2.2025 συνεδρίασή του αποφάσισε:
Την χορήγηση άδειας λειτουργίας στην εταιρεία με την επωνυμία «AlphaTerra Capital ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» για τη λειτουργία της ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 2 καθώς και τις ειδικότερες διατάξεις του άρθρου 34 «Προϋποθέσεις διαχείρισης από ΑΕΔΟΕΕ ΟΕΕ εκτός ΕΕ που δεν προωθούνται εμπορικά στα κράτη – μέλη» του ν. 4209/2013 όπως ισχύει, με την επωνυμία «AlphaTerra Capital Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων» και το διακριτικό τίτλο «AlphaTerra Capital Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.» ύστερα από τη μετατροπή της από Α.Ε. σε Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.
Την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «ΒΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του ν.3371/2005 κατόπιν αιτήματος της εταιρείας.
Οπως έγραψε το FinancialReport, η AlphaTerra Capital ιδρύθηκε προσφάτως (2024) από τον Απόστολο Ρεφενέ, καθηγητή οικονομικών και πρώην πρόεδρο της ελεγκτικής αρχής των ορκωτών λογιστών δηλαδή της Επιτροπής Λογιστικής Πιστοποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) και πρώην σύμβουλο του Γιάννη Στουρνάρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέο ιστορικό υψηλό για τη Revolut με την αξία της να εκτοξεύεται στα 115 δισ. δολάρια
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ισχυρή άνοδος με αιχμή τις τράπεζες μετά την εκλογική ανατροπή στις ΗΠΑ
- Χάκερς χτύπησαν σε μονάδα αποθήκευσης αίματος στην Γαλλία
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Μεταστροφή των νέων και ηχηρή αποδοκιμασία στον Τραμπ
- ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ: Ξεκίνησαν οι εκταμιεύσεις χρηματοδότησης 7,8 εκατ. ευρώ για τη Σάνη Χαλκιδικής
- Αμεσες διορθώσεις στο φορολογικό νομοσχέδιο ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς
- Νέες ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης λόγω Flyover
- ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








